Lunchmenu 17€

12u00 – 14u00

(Soep van de dag / hoofdschotel)

*aanpassen zetmeelcomponent mogelijk, 1€ supplement

Week van 28 februari – 1 maart

Woensdag: gebakken kipfilet, champignonsaus, slamix, frietjes

Donderdag: Ardeense burger, groene boontjes, spekjesaardappelen

Vrijdag: gegratineerd vispannetje met puree

Week van 6 – 8 maart

Woensdag: vogelnestjes, tomatensaus, champignons, puree

Donderdag: steak natuur, slamix, frietjes

Vrijdag: vis vol-au-vent, kroketten

Week van 13 – 15 maart

Woensdag: kalkoenpavé, Forestière saus, slamix, aardappelpartjes

Donderdag: witloofhamrolletjes, puree

Vrijdag: tongrolletjes met zalm, broccolipuree

Week van 20 – 22 maart

Woensdag: Luikse balletjes, witloofslaatje, wedges

Donderdag: steak natuur, slamix, frietjes

Vrijdag: Victoriabaars, gestoofde prei, citroenbotersaus, puree

Week van 27 – 29 maart

Woensdag: varkensbrochette, Provençaalse saus, slamix, frietjes

Donderdag: vol-au-vent, pommes duchesse

Vrijdag: vispannetje met frietjes