Lunchmenu 19€
12u00 – 14u00
(Soep van de dag / hoofdschotel)
*aanpassen zetmeelcomponent mogelijk, 2€ supplement
Week van 8 – 10 januari
Woensdag: kalkoenpavé, champignonsaus, appel en veenbes, kroketten
Donderdag: steak, pepersaus, slamix, frietjes
Vrijdag: vis vol-au-vent met puree
Week van 15 – 17 januari
Woensdag: witloofhamrolletjes met puree
Donderdag: ribbetje met BBQsaus, witloofslaatje, spicy wedges
Vrijdag: gebakken zalm met prei, graanmosterdpuree
Week van 22 – 24 januari
Woensdag: varkensbrochette, Provençaalse saus, slamix, frietjes
Donderdag: kipfilet, portosaus, erwten en wortelen, gebakken aardappelen
Vrijdag: scampi met kruidenboter, frietjes
Week van 29 – 31 januari
Woensdag: varkensgebraad, jagersaus, gebakken witloof, kroketten
Donderdag: steak, champignonsaus, slamix, frietjes
Vrijdag: vispannetje met puree