Lunchmenu 19€

12u00 – 14u00

(Soep van de dag / hoofdschotel)

*aanpassen zetmeelcomponent mogelijk, 2€ supplement

Week van 8 – 10 januari

Woensdag: kalkoenpavé, champignonsaus, appel en veenbes, kroketten

Donderdag: steak, pepersaus, slamix, frietjes

Vrijdag: vis vol-au-vent met puree

Week van 15 – 17 januari

Woensdag: witloofhamrolletjes met puree

Donderdag: ribbetje met BBQsaus, witloofslaatje, spicy wedges

Vrijdag: gebakken zalm met prei, graanmosterdpuree

Week van 22 – 24 januari

Woensdag: varkensbrochette, Provençaalse saus, slamix, frietjes

Donderdag: kipfilet, portosaus, erwten en wortelen, gebakken aardappelen

Vrijdag: scampi met kruidenboter, frietjes

Week van 29 – 31 januari

Woensdag: varkensgebraad, jagersaus, gebakken witloof, kroketten

Donderdag: steak, champignonsaus, slamix, frietjes

Vrijdag: vispannetje met puree